Referenties

Actemium heeft goede referenties met Advanced Planning and Scheduling in diverse markten opgebouwd. Met trots tonen wij u een greep uit onze advanced planning & scheduling referenties met R2T.


Bakkersland_(Small)
  logo Frankort & Koning  Logo Livit avlmetalpowders_logo  borgesius_nl-logo-middle

Actemium is een netwerk van specialisten met een schat aan kennis, kunde én ervaring. Onze professionele experts combineren een gesegmenteerde benadering met een gestructureerde aanpak en passende oplossingen. Een typische planning software implementatie start met een korte maar krachtige analyse van uw huidig productie- en planningsproces. Deze analyse vormt de basis voor de inrichting van de planning software. Samen met uw medewerkers wordt gedurende een aantal workshops de planning software op uw specifieke situatie en wensen ingericht. Gedurende de workshops worden bedrijfsspecifieke planningen aangemaakt en calamiteiten gesimuleerd waardoor uw planners snel elke situatie de baas worden.

Wij laten graag een aantal van onze referenties aan het woord.

Spreekt een van deze referenties u aan? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag de mogelijkheden voor uw situatie bespreken.

 
 
&nbp;